Fazolová pomazánka s provolone piccante z La Formaggeria Gran Moravia recept

Lenek

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření15 minPočet porcí4 porce

Tato pomazánka je vhodná na svačinu i jako rychlá večeře.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 250 g plechovka bílých fazolí
  • 4 lžíce extra panenského olivového oleje
  • sůl a pepř
  • snítka libečku nebo petržele na dochucení
  • 2 rozdrcené stroužky česneku
  • hrst nasekaných vlašských ořechů
  • hrst nastrouhaného sýru provolone piccante z La Formaggeria Gran Moravia


Způsob přípravy

Fazole vlijte do cedníku, propláchněte studenou vodou a nechte odkapat. Vsypte do mixéru a rozmixujte spolu s olivovým olejem. Pokud mixér nemáte, v misce rozdrťte fazole vidličkou nebo šťouchadlem na brambory a pak promíchejte s olejem.

Směs dochuťte solí, pepřem, česnekem a najemno nasekaným libečkem. Vmíchejte ořechy a sýr a natřete na opečené plátky chleba. Ozdobte dle chuti osmaženou pancettou nebo feferonkou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Fazolová pomazánka s provolone piccante z La Formaggeria Gran Moravia recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Kde najít informace



×