Fettuccine Alfredo jsou římské široké nudle ve výborné smetanové omáčce. Jídlo velmi jednoduché a přesto vynikající chuti. (celý recept)
Fettuccine Alfredo jsou římské široké nudle ve výborné smetanové omáčce. Jídlo velmi jednoduché a přesto vynikající chuti.
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu ve slané vodě. Jeden hrnek vody ...
Fettuccine Alfredo jsou římské široké nudle ve výborné smetanové omáčce. Jídlo velmi jednoduché a přesto vynikající chuti.
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu ve slané vodě. Jeden hrnek vody z těstovin si po jejich slití dáme stranou.
Na vyšší pánev nalijeme smetanu a v ní při nižší teplotě rozpustíme máslo. Pak přidáme nastrouhaný parmezán, osolíme a opepříme a důkladně promícháme.
Pokud je omáčka příliš hustá, můžeme přidat po jednotlivých lžících trochu odlité vody z těstovin. Po přidání vody omáčku odstavíme z plotny.
Nyní do omáčky nasypeme vařené těstoviny tak, aby byly pokryté omáčkou. Nakonec jídlo posypeme nasekanou petrželkou a podáváme je teplé.