recepty Francouzské brambory se sýrem Francouzské brambory se sýrem budou chutnat i vegetariánům, protože se tentokrát obejdeme bez masa. Zato budou krásně vonět sýrem.(celý recept) Francouzské brambory se sýrem budou chutnat i vegetariánům, protože se tentokrát obejdeme bez masa. Zato budou krásně vonět sýrem.... Fotogaleriezážitek pro oko Přidat fotku Komentáře 0x Vytisknout Poslat emailem Sdílejte obsah s přáteli 60 min2 porce Nepřehlédněte Sůl – ve větším než malém množství nebezpečná celoživotní přítelkyněBřezen je ideální čas pro sadbu bylinek: Vypěstujte si doma bylinky ze semínek…Vládou nařízený respirátor – jak jej udržovat ve formě Ingredience receptu 500 g brambor 100 g nastrouhaného ementálu 250 ml smetany 2 vejce sůl mletý černý pepř 1 stroužek česneku 1 lžíce másla Způsob přípravy Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Brambory uvaříme ve slupce , oloupeme a necháme vychladnout. Zapékací mísu vymažeme máslem a utřeným česnekem.Do připravené mísy naskládáme brambory pokrájené na kolečka, osolíme je a opepříme. Pak je rovnoměrně posypeme polovinou strouhaného sýra.Ve smetaně rozšleháme vejce a zalijeme jí brambory. Nyní přidáme zbylý strouhaný sýr a mísu vložíme do předehřáté trouby.Zapékáme asi tak 15 až 30 minut. Jídlo podáváme horké a můžeme ho doplnit čerstvým zeleninovým salátem. Kuchař: HanaRohlenová Publikováno: 23.03.2019 - 10:30 Kategorie: Vegetariánské Sdílejte recept s přáteli! Facebook Twitter Pinterest Přidat komentář Jméno a příjmení: Váš komentář: Další recepty na Francouzské brambory se sýrem. Nebo hledejte podobné podle části názvu francouzské brambory sýrem . Hledat podobné recepty na internetu jako Francouzské brambory se sýrem Podobné recepty jako Francouzské brambory se sýrem Pórková polévka se sýrem Rajská polévka s rýží Pórková polévka s bramborem Bramborák s cuketou pečený v troubě Cuketové koláčky Francouzský cibulový koláč Nové články a rozhovory Tipy jak správně uchovávat chléb, aby vydržel dlouho čerstvý To potraviny na březen - probuďte svůj metabolismus…Sedm potravin nabitých vlákninou jako zdroj energieChlorella a mladý ječmen - vyzkoušejte tyto super potraviny nabité zdravím…Vládou nařízený respirátor – jak jej udržovat ve forměSezónní stravování je zdravé. Takže co bychom měli jíst v březnu?5 mýtů o hygieně v domácnostiBřezen je ideální čas pro sadbu bylinek: Vypěstujte si doma bylinky ze semínek…Sůl – ve větším než malém množství nebezpečná celoživotní přítelkyněCeloroční dostupnost listové zeleniny je nedostižnou výhodou Nové video recepty Marinovaná krkovice video receptGrilované kuře video receptZeleninové špízy video receptSalát s polníčkem, rajčaty a mozzarellou video receptMasové špízy video receptTzatziki video recept Nejnovější recepty Pomazánka z řeřichouŘecká citronová polévkaStředomořský cizrnový salátLangoše bez kynutí, bez droždíPřírodní kuřecí plátek s omáčkouVejce na tvrdoMascarpone krém do dortůKuřecí čínaVepřové maso s těstovinamiHrníčková buchta bez vajec Top recepty Velikonoční beránekTatarákHolandský řízekSvíčková na smetaněSegedínský gulášAperol SpritzTiramisuCheesecakeRatatouilleBramborové knedlíky od babičkyMazanecKulajdaČočka na kyseloRychlé lasagneMuffiny mufiny mafinyHovězí guláš Letáky kategorie Hypermarkety a supermarketyDrogerie a kosmetikaDům a zahradaLékárnaNábytekKuchyňské vybaveníOblečení a módaSportElektronikaChovatelské potřebyKuchařky a knihyDětské zboží Naši partneři