Recept Frankfurtská polévka

Detail receptu na jídlo Frankfurtská polévka. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Frankfurtská polévka

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Kdo má rád hutné polévky, určitě mu udělá radost frankfurtská polévka.

Kdo má rád hutné polévky, určitě mu udělá radost frankfurtská polévka....

Oškrábeme si brambory a rozkrájíme na malé kousky.

Česnek a cibuli zbavíme slupky a také rozkrájíme.

Vezmeme si hrnec a vložíme tuk. Přisypeme cibuli a červenou papriku. Metličkou vmícháme postupně hladkou mouku. Přilijeme vodu. Osolíme a okořeníme. Já dávám i bujón.

Vysypeme česnek. Potom přijdou na řadu rozkrájené brambory. Vaříme.

Oloupeme si uzeninu a pokrájíme ji. Dáme do hrnce a chviličku povaříme.

Servírujeme s oblíbeným pečivem. Dle libosti můžeme použít k dochucení zakysanou smetanu.

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 40 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Frankfurtská polévka


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Frankfurtská polévka

Ingredience receptu Frankfurtská polévka

sůl
1 polévková lžíce sladká paprika - mletá
černý pepř - mletý
1 polévková lžíce tuk např. sádlo, olej
2 polévkové lžíce mouka - hladká
5 ks velké brambory
10 dkg uzenina např. frankfurtský párek
3 stroužky český česnek
1 ks kuchyňská cibule

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Polévky
Hledat podobné recepty jako Frankfurtská polévka

Podobné recepty jako Frankfurtská polévka


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů