Frankfurtská polévka recept

Tomáš Rohlena

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí4 porce

Kdo má rád hutné polévky, určitě mu udělá radost frankfurtská polévka.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • sůl
  • 1 polévková lžíce sladká paprika - mletá
  • černý pepř - mletý
  • 1 polévková lžíce tuk např. sádlo, olej
  • 2 polévkové lžíce mouka - hladká
  • 5 ks velké brambory
  • 10 dkg uzenina např. frankfurtský párek
  • 3 stroužky český česnek
  • 1 ks kuchyňská cibule


Způsob přípravy

Oškrábeme si brambory a rozkrájíme na malé kousky.

Česnek a cibuli zbavíme slupky a také rozkrájíme.

Vezmeme si hrnec a vložíme tuk. Přisypeme cibuli a červenou papriku. Metličkou vmícháme postupně hladkou mouku. Přilijeme vodu. Osolíme a okořeníme. Já dávám i bujón.

Vysypeme česnek. Potom přijdou na řadu rozkrájené brambory. Vaříme.

Oloupeme si uzeninu a pokrájíme ji. Dáme do hrnce a chviličku povaříme.

Servírujeme s oblíbeným pečivem. Dle libosti můžeme použít k dochucení zakysanou smetanu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Frankfurtská polévka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Frankfurtská polévka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu frankfurtská polévka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Frankfurtská polévka

Kde najít informace



×