Máte rádi jídla, jejichž příprava nezabere hodně času a přesto jsou výborná? Gnocchi s jarní zeleninou a špenátem se mohou stát jedním z nich. (celý recept)
Máte rádi jídla, jejichž příprava nezabere hodně času a přesto jsou výborná? Gnocchi s jarní zeleninou a špenátem se mohou stát jedním z nich....
Do hrnce si nalijeme mléko a vložíme špenátový protlak. Osolíme, opepříme a okmínujeme. Po rozpuštění špenátu vmícháme stroužky prolisovaného česneku. Povaříme. Průběžně mícháme.
Do druhého hrnce si nalijeme vodu a přidáme sůl. Uvedeme do varu. Přisypeme gnocchi.
Vaříme. Až budou gnochci hotové, slijeme z nich vodu a vmícháme je do uvařeného špenátu.
Jarní cibulku a ředkvičky si opláchneme a na prkénku je pokrájíme na kousky,
Gnochci se špenátem nandáme na talíř, posypeme ředkvičkami a jarní cibulkou.
Na závěr na povrch nastrouháme pár plátků kvalitního tvrdého sýra. Dobrou chuť.