Grilované jehněčí kotlety s provensálským kořením nabízí neuvěřitelnou chuť vytvořenou spojením česneku, hořčice a bylinek. Kromě jehněčího masa můžeme klidně použít i hovězí nebo kuřecí. (celý recept)
Grilované jehněčí kotlety s provensálským kořením nabízí neuvěřitelnou chuť vytvořenou spojením česneku, hořčice a bylinek. Kromě jehněčího masa můžeme klidně použít i hovězí nebo kuřecí.
Předehř...
Grilované jehněčí kotlety s provensálským kořením nabízí neuvěřitelnou chuť vytvořenou spojením česneku, hořčice a bylinek. Kromě jehněčího masa můžeme klidně použít i hovězí nebo kuřecí.
Předehřejeme gril na střední až vysokou teplotu. Pečlivě smícháme v misce hořčici, utřený česnek, sůl, pepř a provensálské koření.
Touto směsí potřeme po obou stranách jehněčí kotlety. Rošt na grilu postříkáme olejem ve spreji, naskládáme na něj okořeněné kotlety a grilujeme je přibližně 4 minuty po každé straně.
Ihned podáváme se zeleninovými saláty, vařenými brambory nebo s kaší.