Období hlavní sklizně zeleniny je v plném proudu, je proto více než vhodné si udělat skvělé jídlo, které můžete použít jako samostatnou lahůdku, nebo jako přílohu k masu. I zarytí odpůrci zeleniny zjihnou, když jim předložíte voňavé kousky zeleniny s olivovým olejem a kořením. Že je zelenina nuda? To ani náhodou! Barevné kombinace, chuťové variace, prostě útok na vaše smysly a chuťové buňky může začít! (celý recept)
Období hlavní sklizně zeleniny je v plném proudu, je proto více než vhodné si udělat skvělé jídlo, které můžete použít jako samostatnou lahůdku, nebo jako přílohu k masu. I zarytí odpůrci zeleniny zji...
Omytou zeleninu nakrájejte – papriky zbavte semínek a pokrájejte je na větší kousky, žampiony na půlky, cibule na osminy, cukety a lilky na širší plátky.
Vložte na gril – pokud se vám vejde, pak přímo na mřížku. Máte obavy, že vám kousky propadnou? Sáhněte po grilovacím tácku.
Zeleninu opékejte po obou stranách doměkka. Poté potřete olivovým olejem a osolte, můžete přidat i koření. Nechejte ještě chvíli na grilu.