K létu patří grilování. Nejen maso lze grilovat. Poslední dobou je stále oblíbenější grilovaná zelenina. Výborná náplň skvěle ladí s cuketou.
(celý recept)
K létu patří grilování. Nejen maso lze grilovat. Poslední dobou je stále oblíbenější grilovaná zelenina. Výborná náplň skvěle ladí s cuketou.
...
Z lesa nasbírané houby zbavíme nečistot. Rozkrájíme je na drobno a vložíme na pánev. Na struhadle si nastrouháme eidam a odložíme ho na stranu.
Cukety opláchneme a rozkrojíme. Vezmeme polévkovou lžíci, střed vyjmeme a vidličkou ho v míse zlehka rozmačkáme.
Chvíli počkáme a bez přebytečné vody ho přisypeme k houbám na pánev. Přidáme nasekanou petrželku. Povaříme. Okořeníme. Na závěr přidáme eidam. Promícháme.
Mezi tím si potřeme gril olejem. Cukety se nám nepřilepí a budou se nám lépe grilovat.
Hotovou náplň si nandáme na připravené cukety. Položíme je na gril a chvíli grilujeme.
Jsou vhodné pro jakoukoliv příležitost.