Kyselý jogurt v marinádě pomůže tomu, aby bylo maso křehké. Postačí k němu přidat olej, který zabraňuje vysušování a pomáhá ochucení masa. Doporučujeme směs dochutit solí a bylinkami – vznikne dokonalá marináda a grilovaná prsa budou díky ní na jedničku! (celý recept)
Kyselý jogurt v marinádě pomůže tomu, aby bylo maso křehké. Postačí k němu přidat olej, který zabraňuje vysušování a pomáhá ochucení masa. Doporučujeme směs dochutit solí a bylinkami – vznikne dokonal...
Čerstvý bílý jogurt smíchejte s kari kořením, dijonskou hořčicí, chilli kečupem a sójovou omáčkou, mírně osolte a opepřete. Vše důkladně promíchejte, aby se ingredience spojily do jednolité směsi.
Kuřecí plátky zlehka naklepejte, naložte do marinády a vložte na 3 hodiny do lednice. Nejlepší bude, když je budete moci ponechat v marinádě přes noc.
Brambory oloupejte, nakrájejte na plátky, osolte, opepřete a z každé strany je na rozpáleném oleji opečte.
Maso na stejném oleji ogrilujte z každé strany a podávejte s opečenými bramborami.