Guláš z brambor s opečenými chlebovými krustičkami
Guláš z brambor, který můžeme servírovat doprostřed stolu, u kterého sedí plno nedočkavých strávníků. Jako kdysi dávno. Všichni pohromadě.
(celý recept)
Guláš z brambor, který můžeme servírovat doprostřed stolu, u kterého sedí plno nedočkavých strávníků. Jako kdysi dávno. Všichni pohromadě.
...
Na trochu oleji si osmahneme pokrájenou červenou cibuli a papriky.
Vmícháme oškrábané a rozkrájené brambory. Dolijeme vodu, uvařenou ve varné konvici.
Osolíme, opepříme, přidáme kari koření a drcený kmín. Podle chuti dáme chilli koření a sladkou červenou papriku. Pro docílení intenzivní chuti vhodíme slepičí a hovězí bujón.
Vaříme. Na závěr přilijeme trochu mléka a nastříháme pažitku.
Na pánvi si rozpustíme čerstvé máslo, prolisujeme stroužky česneku a orestujeme kousky chleba.
Hotový guláš ozdobíme chlebovými krustičkami a můžeme servírovat.
Dobrou chuť.