recepty

Gulášek z vepřového masa


Co si v sychravém počasí uvařit? Co takový dobrý gulášek? Milovníci masa zajásají. A druhý den je ještě lepší...
(celý recept)

Co si v sychravém počasí uvařit? Co takový dobrý gulášek? Milovníci masa zajásají. A druhý den je ještě lepší....
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření120 minPočet porcí4 porce


Ingredience receptu

  • vepřové maso
  • sůl
  • voda
  • černý pepř - mletý
  • sladká paprika - mletá
  • uzená sladká paprika - mletá
  • olej - řepkový
  • voda
  • 3 - 4 plátky vnitřku chleba
  • 3 - 4 ks kuchyňská cibule
  • 3 stroužky česnek - český

Způsob přípravy

Cibuli zbavíme slupky a rozkrájíme na malé kousky. Pěkně ji v hrnci osmahneme na řepkovém oleji.

Přisypeme rozkrájené maso. Důkladně ho osmahneme. Osolíme. Okořeníme pepřem, uzenou paprikou a sladkou mletou paprikou. Prolisujeme stroužky českého česneku.

Zalijeme horkou vodou a vaříme. V průběhu přidáme rozmělněný vnitřek chleba. Ideální na zahuštění guláše.

Pořádně provaříme a servírujeme podle chuti např. s chlebem, knedlíkem nebo těstovinami. A dospělí si k tomu mohou dopřát skleničku piva. Dobrou chu´ť.


  • Kuchař: Monika K.
  • Publikováno:

Kategorie: Maso

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Gulášek z vepřového masa.
Nebo hledejte podobné podle části názvu gulášek vepřového masa .
Hledat podobné recepty na internetu jako Gulášek z vepřového masa

Naši partneři