Houbová smaženice recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Houbová smaženice je houbařská klasika, kterou zanaly už naše babičky. Nejlepší je z několika druhů hub a s čerstvým chlebem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g čerstvých hub
  • 4 vejce
  • sůl
  • kmín
  • 1 cibule
  • sádlo


Způsob přípravy

Houbová smaženice je houbařská klasika, kterou zanaly už naše babičky. Nejlepší je z několika druhů hub a s čerstvým chlebem. Houby důkladně očistíme a nakrájíme. V pánvi rozpustíme sádlo a na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku až zesklovatí. Pak přidáme nakrájené houby a kmín a zvolna dusíme.

Je-li třeba, můžeme podlít trochou vody. Když jsou houby již téměř měkké, zalijeme je vejci rozšlehanými se solí. Mícháme dokud vejce nezhoustnou. Pak pánev odstavíme z plotny a smaženici ihned podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Houbová smaženice recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Houbová smaženice.
Nebo hledejte podobné podle části názvu houbová smaženice .
Hledat podobné recepty na internetu jako Houbová smaženice

Kde najít informace



×