Houbové ragú s čerstvým pečivem nebo s dušenou rýží rozhodně stojí za zkoušku. Pokud nemáte čerstvé lesní houby, klidně použijte žampiony. (celý recept)
Houbové ragú s čerstvým pečivem nebo s dušenou rýží rozhodně stojí za zkoušku. Pokud nemáte čerstvé lesní houby, klidně použijte žampiony....
Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Houby očistíme a nakrájíme na malé plátky. Ve vysoké pánvi zahřejeme olej a maso společně s houbami a nadrobno nakrájenou cibulku na něm krátce osmahneme.
Nyní do pánve přidáme rajčatový protlak, špetku soli a pepře, vše podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Poté přidáme Solamyl rozmíchaný v trošce vody a znovu krátce povaříme.
Nakonec do hotového ragú přidáme zakysanou smetanu a už jen promícháme a prohřejeme.