Sdílet:

Houbové ragú recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Houbové ragú s čerstvým pečivem nebo s dušenou rýží rozhodně stojí za zkoušku. Pokud nemáte čerstvé lesní houby, klidně použijte žampiony.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 250 g vepřové kýty
  • 200 g hub
  • 1 lžíce Solamylu
  • 120 ml zakysané smetany
  • 1 zelená jarní cibulka
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • zeleninový vývar
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • olivový olej


Způsob přípravy

Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Houby očistíme a nakrájíme na malé plátky. Ve vysoké pánvi zahřejeme olej a maso společně s houbami a nadrobno nakrájenou cibulku na něm krátce osmahneme.

Nyní do pánve přidáme rajčatový protlak, špetku soli a pepře, vše podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Poté přidáme Solamyl rozmíchaný v trošce vody a znovu krátce povaříme.

Nakonec do hotového ragú přidáme zakysanou smetanu a už jen promícháme a prohřejeme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Houbové ragú recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Houbové ragú.
Nebo hledejte podobné podle části názvu houbové ragú .
Hledat podobné recepty na internetu jako Houbové ragú

Kde najít informace



×