Nabídka
Přidej
recepty

Hovězí přední


Hovězí přední se dá připravit mnoha různými způsoby. Také podle tohoto receptu.
(celý recept)

Hovězí přední se dá připravit mnoha různými způsoby. Také podle tohoto receptu....

Ingredience receptu

  • 800 g předního hovězího masa
  • 3 mrkve
  • 1 kořenová petržel
  • 1 cibule
  • olivový olej
  • hladká mouka
  • mletý černý pepř
  • mořská sůl
  • masový vývar

Způsob přípravy

Hovězí maso očistíme a nakrájíme na kostky. V hrnci rozpálíme 2 lžíce oleje a maso na něm zprudka osmahneme ze všech stran dohněda. Pak teprve přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a znovu vše krátce orestujeme.

Nyní maso v hrnci poprášíme lžící mouky, promícháme, přidáme špetku soli a pepře. Všechno zalijeme vývarem tak, aby bylo maso téměř ponořené. Za občasného promíchání a případného dolití vývaru maso zvolna pod pokličkou dusíme asi hodinu.

Po této době k masu přidáme na kousky nakrájenou mrkev a petržel. Znovu maso zvolna dusíme až úplně změkne. Je-li potřeba, přidáme vývar. Když je maso měkké, necháme omáčku částečně vydusit a podle chuti ji okořeníme a osolíme. Podáváme s houskovými knedlíky, s rýží, nebo s vařenými brambory.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Hovězí

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Hovězí přední.
Nebo hledejte podobné podle části názvu hovězí přední .
Hledat podobné recepty na internetu jako Hovězí přední

Naši partneři