Játrové knedlíčky jsou klasická a asi nejoblíbenější zavářka do hovězí nebo slepičí polévky. Všichni je známe a všichni je milujeme. (celý recept)
Játrové knedlíčky jsou klasická a asi nejoblíbenější zavářka do hovězí nebo slepičí polévky. Všichni je známe a všichni je milujeme.
Nožem na prkénku naškrábeme játra. Spolu s rozpuštěným máslem, v...
Játrové knedlíčky jsou klasická a asi nejoblíbenější zavářka do hovězí nebo slepičí polévky. Všichni je známe a všichni je milujeme.
Nožem na prkénku naškrábeme játra. Spolu s rozpuštěným máslem, vejcem, solí, pepřem, jemně umletou strouhankou a utřeným česnekem je smícháme v misce.
Přidáme nasekanou petrželku nebo pažitku .
Ze směsi tvoříme kulaté knedlíčky, které vkládáme do hotové vroucí polévky a vaříme asi 10 minut.