Recept Japonská delikatesa Jakitori

Detail receptu na jídlo Japonská delikatesa Jakitori. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Japonská delikatesa Jakitori

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Japonské jídlo, které je vhodné pro pohoštění přátel. Podává se na špejli podobně jako špíz.

Japonské jídlo, které je vhodné pro pohoštění přátel. Podává se na špejli podobně jako špíz....

Nejprve si nakrájíme kuřecí prsa na kostky a pórek na přiměřeně velké kousky. Poté štřídavě napichujeme na špejli nebo špízové jehly.

Stejně tak si připravíme hřebenatky - střídavě s pórkem napichujeme na špejli.

V misce smícháme všechny ingredience na marinácu a vložíme do ní špízi přibližně na 30 minut.

Poté pečeme na grilu nebo v troubě, kde špízy pravidelně otáčíme. V troubě špízy marinádou podlijeme na grilu potíráme. Pečeme zprudka cca 8 minut.

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 30 min
  • Počet porcí 6

Recenze a hodnocení receptu Japonská delikatesa Jakitori


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Japonská delikatesa Jakitori

Ingredience receptu Japonská delikatesa Jakitori

3 kuřecí prsa
18 mušlí sv. Jakuba neboli hřebenatky
1 pórek
Na marinádu:
8 lžic sójové omáčky
4 lžíce saké
1 lžíce šťávy ze stouhaného zázvoru
2 lžíce třtinového cukru
2 lžíce rýžového vína
4 lžíce olivového oleje

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Předkrmy
Hledat podobné recepty jako Japonská delikatesa Jakitori

Podobné recepty jako Japonská delikatesa Jakitori


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů