Jarní salát s kuřecím masem recept
Tento salát se připravuje z čerstvé zeleniny, je svěží, lehký, a díky kuřecímu masu navíc dobře zasytí. Barevný pokrm potěší nejen oči, ale i všechny milovníky první jarní zeleniny.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 1 kuřecí prso
- 2 rajčata
- hrst baby špenátu
- hrst rukoly
- 5 ředkviček
- olej a ocet na zakápnutí
- sůl
- pepř
Způsob přípravy
Kuřecí prso osolíme, zprudka opečeme na rozpáleném oleji a po vychladnutí nakrájíme na nudličky.
Listovou zeleninu pečlivě propereme vodou a necháme důkladně okapat. Rajčata a ředkvičky omyjeme a nakrájíme na čtvrtiny nebo na kolečka.
Ve větší misce smícháme zeleninu, dochutíme ji olejem, octem, solí a pepřem. Nakonec salát ozdobíme kuřecím masem a podáváme s čerstvým pečivem.