Recept Jehněčí kotlety se švestkovou omáčkou

Detail receptu na jídlo Jehněčí kotlety se švestkovou omáčkou. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Jehněčí kotlety se švestkovou omáčkou

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

1

Jehněčí kotlety prošpikujeme snítky rozmarýnu a cca polovinou množství slaniny. Následně maso osolíme a opepříme. Kotlety osmažíme na oleji z jedné a z druhé strany. Nakonec kotlety dáme dopéct na 10 min do trouby předehřáté na 180 °C.

Švestkovou omáčku připravíme ze zbytku slaniny nakrájené na kostičky, kterou vypečeme dokřupava. Poté přidáme švestková povidla a nakonec sušené švestky. Osolíme dle chuti.

Jehněčí kotlety podáváme s bramborovým knedlíkem.

Jehněčí kotlety prošpikujeme snítky rozmarýnu a cca polovinou množství slaniny. Následně maso osolíme a opepříme. Kotlety osmažíme na oleji z jedné a z druhé strany. Nakonec kotlety dáme dopéct na 10 ...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 30 min
  • Počet porcí 4-6

Recenze a hodnocení receptu Jehněčí kotlety se švestkovou omáčkou


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Jehněčí kotlety se švestkovou omáčkou

Ingredience receptu Jehněčí kotlety se švestkovou omáčkou

5 kotlet z jehněčího hřbetu (cca 1 kg)
5 snítek rozmarýnu
150 g špeku
sůl
mletý pepř
olej
350 g švestkových povidel
12 sušených švestek

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Maso
Hledat podobné recepty jako Jehněčí kotlety se švestkovou omáčkou

Podobné recepty jako Jehněčí kotlety se švestkovou omáčkou


×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů