Recept Křehký rebarborový koláč

Detail receptu na jídlo Křehký rebarborový koláč. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Křehký rebarborový koláč

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

6

Křehký rebarborový koláč je lahodná směs sladkých a lehce nakyslých chutí. V rebarborové sezóně je to skvělý moučník ke kávě a čaji.

Drobenku připravíme smícháním hrubé mouky, cukru a másla.

Všechny ostatní ingredience, kromě rebarbory, smícháme ve velké míse. Mléka přilijeme tolik, aby vzniklo lehce tekuté těsto.

Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Na pekáč vyložený pečícím papírem vylijeme připravené těsto. Poklademe nakrájenou rebarborou a posypeme drobenkou. Pečeme asi 20 minut.

Po vychladnutí můžeme koláč podávat.

Křehký rebarborový koláč je lahodná směs sladkých a lehce nakyslých chutí. V rebarborové sezóně je to skvělý moučník ke kávě a čaji. Drobenku připravíme smícháním hrubé mouky, cukru a másla. Vše...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 40 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Křehký rebarborový koláč


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Křehký rebarborový koláč

Ingredience receptu Křehký rebarborový koláč

5 lžic hrubé mouky
2 hrnky polohrubé mouky
rebarbora
0,5 hrnku oleje
1 bílý jogurt
1 hrnek cukru
mléko
2 vejce
1 prášek do pečiva
2 lžíce rozpuštěného másla
4 lžíce cukru

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Moučníky
Hledat podobné recepty jako Křehký rebarborový koláč

Podobné recepty jako Křehký rebarborový koláč


×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů