Recept Křenová roláda s rostbífem

Detail receptu na jídlo Křenová roláda s rostbífem. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Křenová roláda s rostbífem

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

2

Křenová roláda s rostbífem je báječný předkrm z hovězího masa. Můžeme si ho připravit den předem a uložit do ledničky, nebo klidně připravit toto pohoštění během večírku s přáteli.

V míse smícháme sýr s pórkem, petrželkou, solí, křenem a sušeným česnekem. Na vál rozložíme tortilly a každou potřeme polovinou sýrové směsi.

Na sýrovou směs pak rozložíme tenké plátky rostbífu.Okraje tortilly (asi 1,5 cm)necháme volné. Obě tortilly nyní srolujeme, pevně je zabalíme do plastové folie a dáme vychladit do ledničky asi na 30 minut.

Po vychladnutí roládu krájíme šikmo na jednotlivé porce.

Křenová roláda s rostbífem je báječný předkrm z hovězího masa. Můžeme si ho připravit den předem a uložit do ledničky, nebo klidně připravit toto pohoštění během večírku s přáteli. V míse smícháme ...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 60 min
  • Počet porcí 8

Recenze a hodnocení receptu Křenová roláda s rostbífem


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Křenová roláda s rostbífem

Ingredience receptu Křenová roláda s rostbífem

2 ks tortilly
8 plátků hovězího rostbífu
1/2 hrnku nakrájeného pórku
1/4 hrnku nakrájené zelené petrželky
2 lžíce naloženého strouhaného křenu
1 balení smetanového sýra
špetka soli
1/4 lžičky sušeného česneku

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Předkrmy
Hledat podobné recepty jako Křenová roláda s rostbífem

Podobné recepty jako Křenová roláda s rostbífem


×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů