Křupavá slanina na špejli je rychle a snadno připravená pikantní příloha třeba ke grilované zelenině. Nebo položená na plátek čerstvého chleba k míse zeleného salátu může být skvělá. (celý recept)
Křupavá slanina na špejli je rychle a snadno připravená pikantní příloha třeba ke grilované zelenině. Nebo položená na plátek čerstvého chleba k míse zeleného salátu může být skvělá.
Špejle předem ...
Křupavá slanina na špejli je rychle a snadno připravená pikantní příloha třeba ke grilované zelenině. Nebo položená na plátek čerstvého chleba k míse zeleného salátu může být skvělá.
Špejle předem mecháme asi 20 minut namočené ve vodě.
Slaninu nakrájíme na proužky, které pak navlékneme na špejle. Okořeníme podle chuti a v pánvi na rozpáleném oleji opečeme téměř dokřupava.
Na papírovém ubrousku necháme okapat přebytečný tuk.