Sdílet:

Kapr pečený na kmíně recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí6 porcí

Kapr pečený na kmíně je taková malá generálka na kapra tradičně vánočního. Třeba to tentokrát ten klasický smažený v trojobalu nakonec nebude.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 6 porcí kapra
  • sůl
  • kmín
  • 1 citron
  • 200 g másla


Způsob přípravy

Očištěné kapří porce osolíme a potřeme citronovou šťávou. Připravený pekáč vyložíme plátky másla, položíme na něj porce ryby a lehce je posypeme kmínem. Předtím necháme troubu předehřát na 180 stupňů.

Do předehřáté trouby položíme pekáč a během pečení rybu podléváme vypečenou šťávou. Je-li třeba, můžeme kapra podlít trochou vody. Doba pečení závisí na tloušťce porcí a na druhu trouby.

Hotovou rybu můžeme podávat třeba s bramborovou kaší.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kapr pečený na kmíně recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Kapr pečený na kmíně.
Nebo hledejte podobné podle části názvu kapr pečený kmíně .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kapr pečený na kmíně

Kde najít informace



×