Karbanátky s jablkem pečené v troubě recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Karbanátky s jablkem pečené v troubě jsou vláčné a jemné. Podáváme je třeba s bramborovými hranolky pečenými nasucho v troubě.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 velká jablka
  • 500 g hovězího masa
  • hladká mouka 2 vejce
  • mletý černý pepř
  • mořská sůl
  • zelená petrželová nať
  • rostlinný olej


Způsob přípravy

Maso umeleme na jemno na masovém mlýnku. Jablka oloupeme a nastrouháme. Ve větší míse mleté maso smícháme s jablky, jednou lžící nadrobno nasekané petržele a vaječnými žloutky. Směs okořeníme solí a pepřem a nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh ze dvou bílků. Mezitím si troubu předehřejeme na 180 stupňů.

Z masové směsi vytvoříme středně velké karbanátky a narovnáme je na plech vymazaný rostlinným olejem. V předehřáté troubě je pak opečeme z obou stran dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Karbanátky s jablkem pečené v troubě recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu karbanátky jablkem pečené troubě .
Hledat podobné recepty na internetu jako Karbanátky s jablkem pečené v troubě

Kde najít informace



×