Karbanátky se sýrem a hráškem recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Karbanátky se sýrem a hráškem podáváme třeba s bramborovou kaší. Jsou pikantní a jemné, jejich příprava je snadná a rychlá.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 400 g mletého vepřového masa
  • 4 plátky ementálu
  • 1 malá konzerva sterilovaného hrášku
  • mletá červená paprika
  • mletý černý pepř
  • mořská sůl
  • olivový olej


Způsob přípravy

Do mletého masa přidáme papriku, pepř a špetku soli. Nakonec přidáme i sterilovaný hrášek a důkladně promícháme.

Mokrýma rukama vytvoříme čtyři karbanátky a uložíme je na čtvrt hodiny do ledničky. Ve vyšší pánvi rozpálíme olivový olej a karbanátky na něm zvolna osmažíme po obou stranách. Na každý hotový a ještě horký karbanátek položíme plátek ementálu a můžeme podávat.

Kromě bramborové kaše můžeme jako přílohu servírovat i čerstvé zeleninové saláty.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Karbanátky se sýrem a hráškem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu karbanátky sýrem hráškem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Karbanátky se sýrem a hráškem

Kde najít informace



×