Nabídka
Přidej
recepty

Katův šleh podle Pohlreicha


Tahle “specialita” českých restaurací většinou zvedá známému šéfkuchaři tlak, ale když přijde na lámání chleba, tak si na něm občas i rád pochutná. Směs z kuřecího masa je nejlepší se smaženými bramboráčky.
(celý recept)

Tahle “specialita” českých restaurací většinou zvedá známému šéfkuchaři tlak, ale když přijde na lámání chleba, tak si na něm občas i rád pochutná. Směs z kuřecího masa je nejlepší se smaženými brambo...

Ingredience receptu

  • 500 g kuřecích prsou
  • 1 sklenička sterilovaného leča
  • (lze udělat i z čerstvé zeleniny)
  • 1 cibule
  • 1 lžíce worcesterské omáčky
  • 4 lžíce kečupu
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička mletého chilli
  • sůl
  • pepř
  • olej na smažení

Způsob přípravy

Kuřecí maso omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na nudličky. Maso dáme do misky, osolíme ho, opepříme, zakápneme worcesterskou omáčkou, přikryjeme potravinovou fólií a necháme asi 15 minut odležet v chladu.

Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme odleželé maso, na proužky nakrájenou cibuli a česnek na plátky. Směs chvíli restujeme, pak přidáme lečo a necháme ještě pár minut dodělat. Nakonec dochutíme kečupem a podáváme se smaženými bramboráčky.


  • Kuchař: Alena B.
  • Publikováno:

Kategorie: Drůbeží

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Katův šleh podle Pohlreicha.
Nebo hledejte podobné podle části názvu katův šleh podle pohlreicha .
Hledat podobné recepty na internetu jako Katův šleh podle Pohlreicha

Naši partneři