Sdílet:

Kedlubnová polévka recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí3 porce

Zeleninové polévky jsou velmi jednoduché na přípravu. Pokud máte zeleninu ze své zahrádky nebo od farmáře je to skvělé.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 3 ks kedlubny
  • čerstvé máslo
  • vývar nebo masox
  • sůl
  • černý pepř – mletý
  • 3 ks brambory
  • jemná dětská krupička
  • celerová nať


Způsob přípravy

Kedlubny oloupeme. Vezmeme si struhadlo a jednu a půl kedlubny rozstrouháme na jemno a zbytek na kostičky.

Nasypeme do hrnce a vložíme kousek čerstvého másla. Chvilku osmahneme. Promícháme.

Přilijeme horkou vodu a vhodíme masox (nebo zalijeme horkým vývarem). Zamícháme a přidáme nakrájené brambory. Na zahuštění přisypeme malé množství jemné dětské krupičky. Povaříme.

Vmícháme trošku nastříhané celerové naťě. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kedlubnová polévka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Kedlubnová polévka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu kedlubnová polévka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kedlubnová polévka

Kde najít informace



×