Sdílet:

Kedlubnové zelí recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření35 minPočet porcí4 porce

Kedlubnové zelí je skvělá příloha k pečeným masům. Mnozí ho mají raději, než klasické bílé či červené zelí.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 6 kedluben
  • 1 cibule
  • 1,5 lžíce rostlinného oleje
  • sůl
  • kmín
  • mletý černý pepř
  • cukr
  • 2 lžíce octa


Způsob přípravy

Kedlubnové zelí je skvělá příloha k pečeným masům. Mnozí ho mají raději, než klasické bílé či červené zelí. Na oleji ve vysoké pánvi zahřejeme olej a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibulku, až zesklovatí. Kedlubny oloupeme a nahrubo nastrouháme. Přidáme je k cibuli a trochu podlijeme vodou.

Směs lehce osolíme opepříme, přidáme kmín a zvolna dusíme asi tak 10 až 15 minut, dokud zelí nezměkne. Nakonec kedlubnové zelí dochutíme podle své chuti cukrem a octem. Můžeme ho podávat společně s houskovými knedlíky ke všem pečeným masům.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kedlubnové zelí recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Kedlubnové zelí.
Nebo hledejte podobné podle části názvu kedlubnové zelí .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kedlubnové zelí

Kde najít informace



×