Recept Kedlubnové zelí

Detail receptu na jídlo Kedlubnové zelí. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Kedlubnové zelí

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

2

Kedlubnové zelí je skvělá příloha k pečeným masům. Mnozí ho mají raději, než klasické bílé či červené zelí.

Na oleji ve vysoké pánvi zahřejeme olej a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibulku, až zesklovatí. Kedlubny oloupeme a nahrubo nastrouháme. Přidáme je k cibuli a trochu podlijeme vodou. Směs lehce osolíme opepříme, přidáme kmín a zvolna dusíme asi tak 10 až 15 minut, dokud zelí nezměkne.

Nakonec kedlubnové zelí dochutíme podle své chuti cukrem a octem. Můžeme ho podávat společně s houskovými knedlíky ke všem pečeným masům.

Kedlubnové zelí je skvělá příloha k pečeným masům. Mnozí ho mají raději, než klasické bílé či červené zelí. Na oleji ve vysoké pánvi zahřejeme olej a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibulku, a...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 35 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Kedlubnové zelí


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Kedlubnové zelí

Ingredience receptu Kedlubnové zelí

6 kedluben
1 cibule
1,5 lžíce rostlinného oleje
sůl
kmín
mletý černý pepř
cukr
2 lžíce octa

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Zeleninové
Hledat podobné recepty jako Kedlubnové zelí

Podobné recepty jako Kedlubnové zelí


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů