Nabídka
Přidej
recepty

Klobásky v bramborovém těstě


Klobásky v bramborovém těstě jsou českou variantou původního švýcarského jídla. Pokud k nim budete podávat dušené pikantní zelí, ať už bílé či červené, pochutnáte si znamenitě.
(celý recept)

Klobásky v bramborovém těstě jsou českou variantou původního švýcarského jídla. Pokud k nim budete podávat dušené pikantní zelí, ať už bílé či červené, pochutnáte si znamenitě....

Ingredience receptu

  • bramborové těsto:
  • 120 g polohrubé mouky
  • 2 vejce
  • 40 g krupice
  • 25 g tuku (máslo, margarín)
  • mořská sůl
  • klobásky nebo uzenky
  • rostlinný olej na smažení

Způsob přípravy

V míse smícháme všechny ingredience a připravíme hladké bramborové těsto. Na pomoučeném vále těsto opatrně rozválíme na placku.

Z placky vykrájíme rádlem obdélníčky podle velikosti klobásek. Oloupané klobásky pak do těsta pečlivě a velmi těsně zabalíme.

Ve vyšší pánvi pak klobásky v bramborovém těstě zvolna osmažíme ze všech stran dozlatova.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Hlavní chod

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu klobásky bramborovém těstě .
Hledat podobné recepty na internetu jako Klobásky v bramborovém těstě

Naši partneři