Recept Kopřivovo bršlicový nákyp

Detail receptu na jídlo Kopřivovo bršlicový nákyp. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Kopřivovo bršlicový nákyp

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

1

Kopřiva je známá tím, že pročišťuje krev. Proto je tento nákyp prospěšný pro naše zdraví.

Kopřiva je známá tím, že pročišťuje krev. Proto je tento nákyp prospěšný pro naše zdraví....

Nejprvě si kopřivy propláchneme a poté spaříme ve vroucí vodě a okamžitě prudce zchladíme studenou vodou. Necháme okapat a poté i s bršlicí nasekáme nahrubo.

Vejce si ve větší míse vyšleháme a přidáme kopřivy, bršlici, česnek, dochutíme solí, pepřem a šptekou stouhaného muškátového oříšku.

Pekáček si vymažeme máslem a směs do něj vlijeme. Pečeme v troubě na 120°C, přibližně 40 minut. Dobrou chuť!

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 60 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Kopřivovo bršlicový nákyp


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Kopřivovo bršlicový nákyp

Ingredience receptu Kopřivovo bršlicový nákyp

máslo na vymazání pekáčku
200g čerstvých kopřiv
100g bršlice
8 vajec
1 stroužek česneku
muškátový oříšek
sůl
pepř

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Večeře
Hledat podobné recepty jako Kopřivovo bršlicový nákyp

Podobné recepty jako Kopřivovo bršlicový nákyp


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů