recepty

Kopřivovo bršlicový nákyp


Kopřiva je známá tím, že pročišťuje krev. Proto je tento nákyp prospěšný pro naše zdraví...
(celý recept)

Kopřiva je známá tím, že pročišťuje krev. Proto je tento nákyp prospěšný pro naše zdraví....
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření60 minPočet porcí4 porce


Ingredience receptu

  • máslo na vymazání pekáčku
  • 200g čerstvých kopřiv
  • 100g bršlice
  • 8 vajec
  • 1 stroužek česneku
  • muškátový oříšek
  • sůl
  • pepř

Způsob přípravy

Nejprvě si kopřivy propláchneme a poté spaříme ve vroucí vodě a okamžitě prudce zchladíme studenou vodou. Necháme okapat a poté i s bršlicí nasekáme nahrubo.

Vejce si ve větší míse vyšleháme a přidáme kopřivy, bršlici, česnek, dochutíme solí, pepřem a šptekou stouhaného muškátového oříšku.

Pekáček si vymažeme máslem a směs do něj vlijeme. Pečeme v troubě na 120°C, přibližně 40 minut. Dobrou chuť!


  • Kuchař: Dana F.
  • Publikováno:

Kategorie: Večeře

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Kopřivovo bršlicový nákyp.
Nebo hledejte podobné podle části názvu kopřivovo bršlicový nákyp .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kopřivovo bršlicový nákyp

Naši partneři