Kotlety v marinádě recept
Kotlety v marinádě jsou pikantní a nejlépe chutnají s bramborovými hranolky. Naložíme si je den předem a pak už máme hotové chutné maso hotové za pár minut.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 4 vepřové kotlety
- rostlinný olej
- 2 vejce
- 4 stroužky česneku
- 1 lžíce sojové omáčky
- 1 lžíce solamylu
- 1 lžíce hořčice
- hrstka rozdrcených sušených hub
- 1 lžička mletého černého pepře
- 1 lžička mleté sladké papriky
Způsob přípravy
Utřeme česnek a v misce ho smícháme se solamylem, vejci, sojovou omáčkou, třemi lžícemi oleje, pepřem, paprikou, houbami a hořčicí.
Kotlety lehce naklepeme a naložíme je do připravené marinády. Misku s naloženým masem uložíme do druhého dne v ledničce.
Druhý den jednotlivé kotlety zprudka opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách. Ihned podáváme s vybranou přílohou.