Recept Krémové pusinky

Detail receptu na jídlo Krémové pusinky. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Krémové pusinky

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

9

Krémové pusinky jsou vyrobeny z listového těsta.

Recept je jednoduchý a každý kdo se do toho pustí to zvládne.

Dejte vodu do hrnce se solí a olejem.

Vařte vodu, přidejte mouku a za stálého míchání vaříme 5 minut.

Nechte těsto vychladnout.

Dejte hotové těsto do pytlíku s dírkou dole (nebo něco na tlačení těsta). Vytlačte pusinky na plech s pečícím papírem.

Pečte při teplotě 170°C po dobu asi 20 minut.

Nechte pečené pusinky vychladnout.

Mezitím připravíme krém.
Nechte máslo změknout. Udělějte pudink a za stálého míchání nechte vychladnout.

Promíchejte puding a změklé máslo. Můžete přidat rum, záleží na vaší chuti.

Vyndejte vychladlé pusinky a naplňte je krémem.

Připravte polevu. Míchejte cukr, rum a horké mléko cca 10 minut v misce. Nalijte polevu na pusinky.

Necháme vychladnout a podáváme.

Krémové pusinky jsou vyrobeny z listového těsta. Recept je jednoduchý a každý kdo se do toho pustí to zvládne. Dejte vodu do hrnce se solí a olejem. Vařte vodu, přidejte mouku a za stálého mí...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 40 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Krémové pusinky


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Krémové pusinky

Ingredience receptu Krémové pusinky

500 ml mléka
14 dkg mouky
15 dkg másla
12 dkg cukru krupice
4 lžíce rumu
2 ks pudinku vanilkového
4 ks vejce
3 ks vanilkový cukr
15 dkg moučkového cukru
2 lžíce horkého mléka
1 lžíce rumu
1 špetka soli
250 ml vody
90 g olej

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Moučníky
Hledat podobné recepty jako Krémové pusinky

Podobné recepty jako Krémové pusinky


×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů