Udělejte si výborné domácí kremrole. Celá rodina bude jiště nadšená a kremrole zmizí dříve než se nadějete. (celý recept)
Udělejte si výborné domácí kremrole. Celá rodina bude jiště nadšená a kremrole zmizí dříve než se nadějete.
Do misky dáme mouku a poté ji promneme s nastrouhaným tukem. Přidáme žloutek, ocet a stud...
Udělejte si výborné domácí kremrole. Celá rodina bude jiště nadšená a kremrole zmizí dříve než se nadějete.
Do misky dáme mouku a poté ji promneme s nastrouhaným tukem. Přidáme žloutek, ocet a studenou vodu. Těsto dobře propracujeme, přikryjeme folií a necháme 1,5 hodiny v lednici odležet.
Poté těsto rozválíme a nakrájíme na 2 cm proužky. Formové trubičky potřeme tukem a proužky těsta na ně natočíme tak, aby se těsto překrývalo.
Vzniklé kremrole potřeme vajíčkem a položíme na plech a pečeme v troubě předehřáté na cca 180°C cca 15 minut.
Po upečení necháme kremrole vychladnout až poté a z nich vytíhneme formové trubičky.
Kremrole plníme sněhem, který jsme si vyšlehali z bílků a moučkovéh cukru.