Krevety v pivním těstíčku v Tacos je jídlo s jedinečnou chutí. Pikantní a exotické. (celý recept)
Krevety v pivním těstíčku v Tacos je jídlo s jedinečnou chutí. Pikantní a exotické.
Ve velké míse si připravíme těstíčko smícháním pepře, soli, mouky a česnekového prášku. Pak přidáme pivo a vejce ...
12 ks Tacos (usmažená kukuřičná tortilla přeložená na polovinu)
1 hrnek polohrubé mouky
1 hrnek světlého piva
špetka soli
špetka mletého pepře
1/2 lžičky sušeného česnekového prášku
olej na smažení
1 vejce
špetka chilli koření.
1 lžíce limetkové šťávy
1/2 hrnku nasekaného čerstvého koriandru
1/2 hrnku nakrájené červené cibule
Způsob přípravy
Krevety v pivním těstíčku v Tacos je jídlo s jedinečnou chutí. Pikantní a exotické.
Ve velké míse si připravíme těstíčko smícháním pepře, soli, mouky a česnekového prášku. Pak přidáme pivo a vejce a vše ušleháme.
Připravíme si pánev, na které rozpálíme olej. Jednotlivé krevety, očištěné a bez ocásku, namáčíme do pivního těstíčka a smažíme v oleji dozlatova.
Asi tak 2 minuty po každé straně. Pak je odložíme na papírové utěrky, aby se odstranil přebytečný tuk.
V malé misce smícháme limetkovou šťávu s chilli, nakrájeným koriandrem a cibulí.
Směs s cibulí a koriandrem nasypeme do Tacos a navrch položíme osmažené krevety.