Krůtí guláš podávejte třeba s vařenými bramborami. S dušenou rýží bude také báječně chutnat. Ale klidně k němu předložte jen čerstvý chléb. Foto: Facebook.com (celý recept)
Krůtí guláš podávejte třeba s vařenými bramborami. S dušenou rýží bude také báječně chutnat. Ale klidně k němu předložte jen čerstvý chléb. Foto: Facebook.com...
Krůtí maso vykostíme a nakrájíme na kostičky. V kastrole na lžíci sádla osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku. Po chvíli přidáme utřený česnek a na kostky nakrájené maso. Vše zprudka osmahneme, podlijeme vodou a přidáme špetku papriky, pepře, kmínu a soli.
Pod pokličkou maso zvolna dusíme až změkne. Podle potřeby ho občas podlijeme vodou. Když je maso měkké zahustíme omáčku moukou rozmíchanou v trošce vody. Krátce povaříme a můžeme podávat.