Kuřecí křídla Kare Kare připravená ve fritéze s pikantní omáčkou jsou delikatesou, kterou potěšíte všechny své návštěvy. Jako pohoštění k silvestrovským přípitkům budou skvělá... (celý recept)
Kuřecí křídla Kare Kare připravená ve fritéze s pikantní omáčkou jsou delikatesou, kterou potěšíte všechny své návštěvy. Jako pohoštění k silvestrovským přípitkům budou skvělá.
Všechny přísady pro ...
Kuřecí křídla Kare Kare připravená ve fritéze s pikantní omáčkou jsou delikatesou, kterou potěšíte všechny své návštěvy. Jako pohoštění k silvestrovským přípitkům budou skvělá.
Všechny přísady pro marinádu důkladně promícháme, do marinády naložíme kuřecí křídla a necháme odležet v chladnu 12 hodin.
Ve fritéze zahřejeme olej na 180 stupňů. V něm smažíme kuřecí křídla 10 až 15 minut téměř dohněda.Pak křídla přendáme na papírové utěrky a zbavíme se tak přebytečného tuku.
Mezitím si připravíme omáčku. V hrnci zahřejeme olej na vyšší teplotu a přidáme cibuli a česnek. Když cibule zesklovatí, přidáme ostatní přísady a omáčku přivedeme k varu. Snížíme teplotu a za občasného míchání zvolna vaříme, až omáčka začne houstnout. Pak ji odstavíme z plotny.
Osmažená křídla před podáváním ponoříme celá do omáčky. Jako přílohu můžeme zvolit čerstvou zeleninu.