Recept Kuřecí rizoto s parmezánem

Detail receptu na jídlo Kuřecí rizoto s parmezánem. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Kuřecí rizoto s parmezánem

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Kuřecí rizoto s parmezánem je rychlé a chutné jídlo. Můžeme ho jíst k obědu i k večeři, je lehké a báječně voní sýrem.

Ve vyšší pánvi na oleji osmahneme cibuli a nakrájenou mrkev. Když obojí změkne, přidáme česnek, sůl, pepř a rýži. Restujeme 3 minuty, pak přidáme vývar a kůru z parmezánu.

Vše přivedeme k varu, snížíme teplotu a zvolna přikryté vaříme 18 minut. Pak odstraníme kůru ze sýra, přidáme nakrájené kuřecí maso a 5 minut prohříváme.

Nakonec do jídla přidáme petrželku a citronovou šťávu a dobře promícháme. Podáváme ho posypané strouhaným parmezánem.

Kuřecí rizoto s parmezánem je rychlé a chutné jídlo. Můžeme ho jíst k obědu i k večeři, je lehké a báječně voní sýrem. Ve vyšší pánvi na oleji osmahneme cibuli a nakrájenou mrkev. Když obojí změkne...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 45 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Kuřecí rizoto s parmezánem


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Kuřecí rizoto s parmezánem

Ingredience receptu Kuřecí rizoto s parmezánem

200 g strouhaného parmezánu
1 lžíce citronové šťávy
3/4 lžičky mletého černého pepře
1 lžička soli
1 1/2 hrnku dlouhozrnné rýže
4 hrnky kuřecího vývaru
2 lžičky utřeného česneku
1 hrnek nakrájené mrkve
1 hrnek nasekané žluté cibule
4 hrnky nakrájeného vařeného kuřecího masa
2 lžíce olivového oleje
3 lžíce nasekané zelené petržele
kousek kůry z parmezánu

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Kuřecí maso
Hledat podobné recepty jako Kuřecí rizoto s parmezánem

Podobné recepty jako Kuřecí rizoto s parmezánem


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů