Kuřecí játra na cibulce recept
Kuřecí játra na cibulce jsou nejlepší s dušenou rýží nebo s vařenými brambory. Je to rychlé a snadné jídlo které může chutnat každému.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 400 g kuřecích jater
- mletý černý pepř
- sůl
- 1 velká cibule
- 1 lžíce rostlinného oleje
- špetka sušené majoránky
- hořčice
Způsob přípravy
Kuřecí játra dobře omyjeme, odstraníme z nich blány, ale nekrájíme je. Cibuli naopak nakrájíme na tenké kroužky a společně s játry ji orestujeme na oleji. Za občasného míchání pak vše podusíme pod pokličkou ještě asi 15 minut. Podle potřeby podleijeme trochou vody.
Do hotových jater přidáme špetku majoránky, 1 lžičku hořčice, podle chuti je osolíme a opepříme. Opatrně jídlo zamícháme a můžeme podávat s přílohou podle vlastního výběru.