Kuřecí játra na cibulce recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí2 porce

Kuřecí játra na cibulce jsou nejlepší s dušenou rýží nebo s vařenými brambory. Je to rychlé a snadné jídlo které může chutnat každému.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 400 g kuřecích jater
  • mletý černý pepř
  • sůl
  • 1 velká cibule
  • 1 lžíce rostlinného oleje
  • špetka sušené majoránky
  • hořčice


Způsob přípravy

Kuřecí játra dobře omyjeme, odstraníme z nich blány, ale nekrájíme je. Cibuli naopak nakrájíme na tenké kroužky a společně s játry ji orestujeme na oleji. Za občasného míchání pak vše podusíme pod pokličkou ještě asi 15 minut. Podle potřeby podleijeme trochou vody.

Do hotových jater přidáme špetku majoránky, 1 lžičku hořčice, podle chuti je osolíme a opepříme. Opatrně jídlo zamícháme a můžeme podávat s přílohou podle vlastního výběru.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kuřecí játra na cibulce recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Kuřecí játra na cibulce.
Nebo hledejte podobné podle části názvu kuřecí játra cibulce .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kuřecí játra na cibulce

Kde najít informace



×