Recept Květáková kaše

Detail receptu na jídlo Květáková kaše. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Květáková kaše

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

1

Květák rozebereme na hlavičky a omyjeme. Rozehřejeme si pánev s olejem, na ni dáme nadrobno nakrájenou cibuli a smažíme do sklovata. Přilijeme vodu, kterou přivedeme k varu. Poté přidáme květák a kmín. Osolíme, opepříme. Přiklopíme pokličkou a necháváme vařit, dokud květák nezměkne. Mezitím si vyšleháme vejce.
Po dovaření slijeme vodu a květák opatrně rozmačkáme, přidáme vejce, promícháme a dáváme na 5 minut zpět na plotnu, kde za občasného míchání vaříme dalších 5 minut. Podáváme s čerstvým pečivem.

Květák rozebereme na hlavičky a omyjeme. Rozehřejeme si pánev s olejem, na ni dáme nadrobno nakrájenou cibuli a smažíme do sklovata. Přilijeme vodu, kterou přivedeme k varu. Poté přidáme květák a kmín...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 40 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Květáková kaše


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Květáková kaše

Ingredience receptu Květáková kaše

1 hlava květáku
1 ks cibule
3-4 vejce
1 hrnek vody
olej podle potřeby
1 lžíce kmínu
sůl podle potřeby

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Zeleninové
Hledat podobné recepty jako Květáková kaše

Podobné recepty jako Květáková kaše


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů