Začneme tím, že si namočíme starší rohlíky v mléce. Na rozehřáté pánvi s olejem dáme smažit nadrobno nakrájenou cibuli. (celý recept)
Začneme tím, že si namočíme starší rohlíky v mléce. Na rozehřáté pánvi s olejem dáme smažit nadrobno nakrájenou cibuli.
V míse si smícháme oba druhy mas, spolu s majoránkou, vajíčky, prolisovaným če...
Začneme tím, že si namočíme starší rohlíky v mléce. Na rozehřáté pánvi s olejem dáme smažit nadrobno nakrájenou cibuli.
V míse si smícháme oba druhy mas, spolu s majoránkou, vajíčky, prolisovaným česnekem a osmaženou cibulkou, osolíme. Vše ručně promícháme a k tomu přidáme vyždímané rohlíky.
Mícháme a přidáváme podle potřeby strouhanku. Z této směsi vytvoříme bochánek, který položíme na vymazanou zapékací mísu.
Podlijeme vodou a potřeme rozšlehanými vaječnými bílky. Vkládáme do předehřáté trouby na 200°C a pečeme asi tak 1 a čtvrt hodiny dokud nezhnědne. Během pečení poléváme sekanou výpekem a přiléváme vodu podle potřeby. Sekaná jde výborně buď s vařeným bramborem nebo s bramborovou kaší.