Recept Losos pečený v alobalu

Detail receptu na jídlo Losos pečený v alobalu. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Losos pečený v alobalu

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Losos pečený v alobalu je snadná a rychlá příprava této výborné ryby. Můžeme použít malé rybí filety, nebo podkovy z rybího masa.

Troubu nejdříve předehřejeme na 200 stupňů. Plech vyložíme alobalem, jemuž ponecháme velké okraje na přehnutí. Alobal vymažeme olejem, nebo vystříkáme olejem ve spreji.

Citron nakrájíme na tenká kolečka a položíme ho po celé ploše alobalu. Na něj pak naskládáme osolené a opepřené rybí filety vedle sebe.

V malé misce smícháme oregano, tymián, utřený česnek, med a tekuté máslo. Touto směsí zalijeme rybí porce.

Nyní přesahující folii přehneme a jídlo v alobalu uzavřeme. Pečeme přibližně 12 minut, až je ryba hotová. Alobal odkryjeme a troubu přepneme na gril. Grilujeme přibližně dvě minuty.

Hotovou rybu přendáme na talíře a posypeme nadrobno nasekanou zelenou petrželkou. Podáváme teplé.

Losos pečený v alobalu je snadná a rychlá příprava této výborné ryby. Můžeme použít malé rybí filety, nebo podkovy z rybího masa. Troubu nejdříve předehřejeme na 200 stupňů. Plech vyložíme alobalem...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 25 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Losos pečený v alobalu


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Losos pečený v alobalu

Ingredience receptu Losos pečený v alobalu

4 filety z lososa
6 lžic tekutého másla
3 stroužky česneku
1 lžička sušeného oregana
2 citrony
1 lžička nasekaného tymiánu
2 lžíce medu
sůl
mletý černý pepř
čerstvá petrželka - pro ozdobení

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Rybí maso
Hledat podobné recepty jako Losos pečený v alobalu

Podobné recepty jako Losos pečený v alobalu


×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů