Sdílet:

Maďarský perkelt recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Maďarský perkelt ze skopového je báječný pokrm pro milovníky masa. Přílohu si zvolíme už podle své chuti, ale postačí jen čerstvé pečivo.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g skopového masa
  • 1 bílá cibule
  • 1 lžička mleté papriky
  • 2 lžíce sádla
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžička majoránky
  • 100 ml bílého vína
  • worcesterová omáčka
  • sůl
  • voda nebo vývar


Způsob přípravy

Maso důkladně očistíme, odblaníme a nakrájíme na menší kostky. V kastrole rozpustíme sádlo a osmažíme na něm nadrobno nakrájenou cibulku. Pak přidáme mletou červenou papriku a promícháme.

Nyní do kastrolu nasypeme kostky masa a lehce je ze všech stran osmahneme. Maso zalijeme vínem, přikryjeme pokličkou a dusíme za občasného promíchání do měkka. Je-li třeba podléváme horkou vodou nebo vývarem.

Když je maso měkké a zůstala nám pěkně hustá šťáva, pokrm osolíme podle chuti, přidáme utřený česnek, worcesterovou omáčku a špetku majoránky. Vybereme vhodnou přílohu a můžeme podávat.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Maďarský perkelt recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Maďarský perkelt.
Nebo hledejte podobné podle části názvu maďarský perkelt .
Hledat podobné recepty na internetu jako Maďarský perkelt

Kde najít informace



×