Recept Maracuja v pěně z bílé čokolády

Detail receptu na jídlo Maracuja v pěně z bílé čokolády. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Maracuja v pěně z bílé čokolády

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

1

Maracuja v pěně z bílé čokolády je lahodný exotický moučník. Kromě toho maracuja obsahuje spoustu zdraví prospěšných látek, jako je vápník, železo, vitamíny B a C. Její dužina včetně hnědých semínek je šťavnatá, osvěžující a aromatická.

Nejprve v mikrovlnné troubě rozpustíme bílou čokoládu, kterou jsme před tím rozlámali na kousky. Po rozpuštění ji necháme trochu vychladnout.

Žloutky rozšleháme a přidáme do rozpuštěné čokolády,přidáme polovinu šlehačky a ušleháme do pěny.

Z bílků ušleháme tuhý sníh a postupně do něj přidáme moučkový cukr.

Polovinu ušlehaného sněhu vmícháme do čokoládové pěny a necháme několik hodin v chladnu.

Dužinu vydlabanou z maracuji včetně zrníček smícháme se zbytkem sněhu.

Do dezertních misek střídavě vrstvíme čokoládovou pěnu a krém s ovocnou dužinou a vychlazené podáváme.

Maracuja v pěně z bílé čokolády je lahodný exotický moučník. Kromě toho maracuja obsahuje spoustu zdraví prospěšných látek, jako je vápník, železo, vitamíny B a C. Její dužina včetně hnědých semínek j...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 7 min
  • Počet porcí 8

Recenze a hodnocení receptu Maracuja v pěně z bílé čokolády


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Maracuja v pěně z bílé čokolády

Ingredience receptu Maracuja v pěně z bílé čokolády

2 ks ovoce maracuja
3 vejce
1,5 hrnku šlehačky
180 g bílé čokolády
0,25 šálku moučkového cukru

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Moučníky
Hledat podobné recepty jako Maracuja v pěně z bílé čokolády

Podobné recepty jako Maracuja v pěně z bílé čokolády


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů