recepty

Marinovaná Mozzarella


Marinovaná Mozzarella je skvělý předkrm. Můžeme ho podávat i jako chuťovku k vínu, nebo může být součástí studené mísy...
(celý recept)

Marinovaná Mozzarella je skvělý předkrm. Můžeme ho podávat i jako chuťovku k vínu, nebo může být součástí studené mísy. Podáváme dobře vychlazené. Na špejle napíchneme střídavě 2 kousky Mozzarelly...
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření20 minPočet porcí4 porce


Ingredience receptu

  • 8 kousků Mozzarelly
  • 1/2 lžičky nastrouhané cibule
  • 1/2 lžičky italského koření
  • 1/4 lžičky černého mletého pepře
  • sušený česnek
  • 1/2 hrnku olivového oleje
  • 8 kousků sušených rajčat
  • 1/2 lžišky sušeného oregana
  • sůl
  • pár stonků čerstvého rozmarýnu
  • 3 lžíce zelené petržele

Způsob přípravy

Marinovaná Mozzarella je skvělý předkrm. Můžeme ho podávat i jako chuťovku k vínu, nebo může být součástí studené mísy. Podáváme dobře vychlazené. Na špejle napíchneme střídavě 2 kousky Mozzarelly a 2 kousky sušeného rajčete. Špejle naskládáme do keramického pekáčku. Ušleháme nasekanou petrželku, olivový olej, sušený česnek, cibuli, sušené oregano, italské koření, mletý pepř a osolíme. Touto marinádou zalijeme špejle s Mozzarellou tak, aby byly celé pokryté. Necháme marinovat v chladu až 24 hodin a pak přendáme na servírovací talíř. Ozdobíme snítkami rozmarýnu a můžeme dle chuti ještě přelít marinádou.


  • Kuchař: Redakce
  • Publikováno:

Kategorie: Předkrmy

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Marinovaná Mozzarella.
Nebo hledejte podobné podle části názvu marinovaná mozzarella .
Hledat podobné recepty na internetu jako Marinovaná Mozzarella

Naši partneři