Minutka ze svíčkové recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Minutka ze svíčkové musí být připravena z kvalitního hovězího masa. Jen tak bude měkké a šťavnaté.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 tenčí plátky hovězí svíčkové
  • 2 lžičky hladké mouky
  • 1 lžíce vepřového sádla
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • voda nebo vývar


Způsob přípravy

Plátky masa naklepeme a okořeníme pepřem a solí. Na vyšší pánvi rozpálíme sádlo a plátky masa na něm opékáme přibližně 5 minut po každé straně.

Hotové maso přendáme na nahřátý talíř a uložíme do tepla. Do pánve na zbylé sádlo nasypeme mouku a umícháme světle hnědou jíšku. Pak ji trochu podlijeme vývarem nebo vodou a 5 minut povaříme za stálého míchání.

Podle potřeby omáčku dochutíme solí a pepřem a vložíme do ní plátky masa. Minutku ze svíčkové podáváme většinou s opečenými bramborami.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Minutka ze svíčkové recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Minutka ze svíčkové.
Nebo hledejte podobné podle části názvu minutka svíčkové .
Hledat podobné recepty na internetu jako Minutka ze svíčkové

Kde najít informace



×