Recept Mořidlo s balsamikovým octem

Detail receptu na jídlo Mořidlo s balsamikovým octem. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Mořidlo s balsamikovým octem

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Divočina má svou specifickou vůni a chuť, a proto je dobré si maso předem namořit. Maso pak bude šťavnaté, chutné a balsamiko mu dodá šmrnc.

Divočina má svou specifickou vůni a chuť, a proto je dobré si maso předem namořit. Maso pak bude šťavnaté, chutné a balsamiko mu dodá šmrnc....

Nejdříve si nadrobno nasekáme cibuli, zeleninu nakrájíme na kostičky a polovinu z toho nasypeme do nádoby, ve které chceme maso nakládat.

Maso omyjeme, očistíme a položíme do nádoby na zeleninu. Vodu s balsamikem a kořením přivedeme k varu, ihned odstavíme a necháme vychladnout.

Vyhladlým mořidlem přelijeme maso, posypeme zbytkem zeleniny s cibulí a zatěžkáme. Necháme 2-3 dny uležet, každý den obracíme.

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 30 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Mořidlo s balsamikovým octem


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Mořidlo s balsamikovým octem

Ingredience receptu Mořidlo s balsamikovým octem

0,5l převařené vody
2 lžíce balsamika
1 cibule
1 mrkev
1 petržel
1 menší celer
4 kuličky jalovce
5 kuliček nového koření
5 kuliček pepře
2 bobkové listy
2 snítky čerstvého tyminánu

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Maso
Hledat podobné recepty jako Mořidlo s balsamikovým octem

Podobné recepty jako Mořidlo s balsamikovým octem


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů