recepty

Mořidlo s octem na zvěřinu


Naložte si zvěřinu do skvělého mořidla, které vám zaručí jedinečnou chuť a šťavnatost masa. Určitě se to vyplatí...
(celý recept)

Naložte si zvěřinu do skvělého mořidla, které vám zaručí jedinečnou chuť a šťavnatost masa. Určitě se to vyplatí....
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření30 minPočet porcí4 porce


Ingredience receptu

  • 3/4l vody
  • 2 cibule
  • 1 větší petržel
  • 2 mrkve
  • 2 lžíce 8% octa
  • 5 zrnek nového koření
  • 6 kuliček pepře
  • 3 snítky čerstvého tymiánu
  • 2 bobkové listy

Způsob přípravy

Do hrnce si dáme vodu, ocet, koření a krátce povaříme. Necháme vychladnout.

Omytou, opracovanou (odblaněnou) zvěřinu prošpikujeme slaninou a posolíme. Nádobu na naložení vysypeme polovinou pokrájené cibule a zeleniny, na to položíme maso, zalijeme vychladlým mořidlem a navrch posypeme zbytkem zeleniny a cibule.

Maso zatížíme a necháme odležet 2-4 dny a každý den obracíme.


  • Kuchař: Dana F.
  • Publikováno:

Kategorie: Maso

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Mořidlo s octem na zvěřinu.
Nebo hledejte podobné podle části názvu mořidlo octem zvěřinu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Mořidlo s octem na zvěřinu

Naši partneři