Tento salát z rajčat a italského sýra s jemnou chutí, je delikátní a lehký. Pokud můžeme použít místo sušené bazalky čerstvé, nadrobno nasekané lístky, bude jídlo možná ještě lepší. (celý recept)
Tento salát z rajčat a italského sýra s jemnou chutí, je delikátní a lehký. Pokud můžeme použít místo sušené bazalky čerstvé, nadrobno nasekané lístky, bude jídlo možná ještě lepší. Známý je také pod...
Tento salát z rajčat a italského sýra s jemnou chutí, je delikátní a lehký. Pokud můžeme použít místo sušené bazalky čerstvé, nadrobno nasekané lístky, bude jídlo možná ještě lepší. Známý je také pod jménem Salát Caprese.
Dobře omytá rajská jablíčka nakrájíme na plátky, stejně tak i mozzarellu. Střídavě je poskládáme na talíř, lehce osolíme, posypeme bazalkou a zakapeme kvalitním olivovým olejem.
Salát podáváme vychlazený.