Nabídka
Přidej
recepty

Nálev na zeleninu


Dobrý nálev je základ při sterilování zeleniny. Např. červené řepy.
(celý recept)

Dobrý nálev je základ při sterilování zeleniny. Např. červené řepy. ...

Ingredience receptu

  • 300 g cukr – krupice
  • 150 g sůl
  • fenykl
  • 3,5 l voda
  • 40 ks sacharin
  • 1,5 l ocet

Způsob přípravy

Vezmeme si hrnec, napustíme vodu a vložíme fenykl. Osladíme a osolíme. Vhodíme sacharin a přilijeme ocet. Uvedeme do varu.

Řepu pokrájíme a nandáme do umytých skleniček.

Nálev scedíme a nalijeme do skleniček. Zavíčkujeme a sterilujeme asi 25 minut na 90°C.

Opatrně vyndáme a uložíme do chladu.


  • Kuchař: Monika K.
  • Publikováno:

Kategorie: Zeleninové

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Nálev na zeleninu.
Nebo hledejte podobné podle části názvu nálev zeleninu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Nálev na zeleninu

Naši partneři