Nabídka
Přidej
recepty

Náplň do tortilly bez masa


Tenká pšeničná placka tortilla, která je typická zejména pro španělskou a mexickou kuchyni, se dá podávat na tisíc způsobů. Výborně chutná nejen s masem, ale i v lehčí a zdravější variantě, se zeleninou a sýrem.
(celý recept)

Tenká pšeničná placka tortilla, která je typická zejména pro španělskou a mexickou kuchyni, se dá podávat na tisíc způsobů. Výborně chutná nejen s masem, ale i v lehčí a zdravější variantě, se zelenin...

Ingredience receptu

  • 2 červené papriky
  • 2 červené cibule
  • 1 cuketa
  • 200 g zelených fazolek
  • 100 ml smetany
  • 150 g nastrouhaného sýra
  • 1 polévková lžíce másla
  • sůl
  • pepř
  • oregano
  • 4 pšeničné tortilly

Způsob přípravy

Cibuli očistíme a nakrájíme na proužky. Cuketu a papriky omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostičky. Fazolky očistíme a rozlámeme na menší kousky.

Na pánvi rozehřejeme máslo a nejprve cibuli, a poté i zbylou zeleninu na něm krátce orestujeme. Přilijeme smetanu, směs ochutíme solí, pepřem, oreganem, pánev zaklopíme poklicí a dusíme asi 10 minut.

Připravíme si placky - pšeničné tortilly a naplníme je směsí, posypeme strouhaným sýrem a zarolujeme.


  • Kuchař: Alena B.
  • Publikováno:


Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Náplň do tortilly bez masa.
Nebo hledejte podobné podle části názvu náplň tortilly bez masa .
Hledat podobné recepty na internetu jako Náplň do tortilly bez masa

Naši partneři