Spojením vlašských ořechů a agávového sirupu vytvoříte křupavou krustu, která je základem koláče. na ní přijde lehká jablečná nádivka a dezert nakonec doladí vynikající slaný karamel. Bez pečení máte do půl hodinky hotovo. (celý recept)
Spojením vlašských ořechů a agávového sirupu vytvoříte křupavou krustu, která je základem koláče. na ní přijde lehká jablečná nádivka a dezert nakonec doladí vynikající slaný karamel. Bez pečení máte ...
V kuchyňském robotu rozmixujte oloupané vlašské ořechy. Přidejte špetku soli, agávový sirup a skořicový cukr a ještě pomixujte dohladka. Dejte chladit do lednice.
Jablka oloupejte a nastrouhejte nahrubo a vymačkejte z nich šťávu. vložte do mísy a přidejte med, citronovou šťávu a mletou skořici. Přísady promíchejte.
V menší míse utřete dohladka máslo s kokosovým olejem a mlékem a špetkou soli. Dejte ztuhnout do lednice.
Ořechovou krustu vyndejte z lednice a rozprostřete na talířky na kterých budete dezert podávat. Na krustu navrstvěte jablečnou směs a polijte ztuhlou polevou z lednice.